Pages

16 May 2011

AVIRA (antivirusni program)

Kombinujući odličnu efikasnost i napredne tehnologije Avira Antivirus premium je jedan od najboljih dostupnih antivirus programa . Sa preko 20 godina iskustva Avira nastavlja sa ciljem da stekne što više korisnika širom sveta. Njihov besplatni antivirusni program je vrlo popularan a dodatnu zaštitu od plaćene je svakako vredno. Nova verzija uvodi 10 proaktiv ponašanje gde se automatski generiše i popravlja. Postoji nekoliko karakteristika rada kao što je play režim i vraćanje funkionalnosti...






Avira je antivirusni softver koji štiti od malware kao i njegovi različiti oblici (dialers, spyware, rootkits, worms, adware, zlonamerne skripte, itd.) Plaćena verzija uključuje napredne zaštite od broja online pretnji uključujući i phishing prevare (pecanje)


Avira ima integrisan email skener koji proverava viruse i druge zlonamerne programe koje su poslate ili primljene preko email-a.


Što se update tiče Avira zna da blagovremeno ispravlja ne samo od suštinske važnosti za bezbednost. Ispravke su male , ne zahtevaju mnogo resursa i redovne (podrazumevano na svakih 2 sata) , ali se može podesiti  i što češće npr na svakih 15 minuta.Profi korisnici sa tim neće imati problema jer postiji i mogućnost zakazanog skeniranja kao i preuzimanja.


AVIRA antivirusni program možete preuzeti ovde