Pages

30 March 2011

Internet Explorer 8

Dostupan odmah


Internet Explorer 8 vam pomaže da brže radite ono što želite na mreži. Uz inovacije trake adresa, pretrage, kartica i trake „Omiljene lokacije“, Internet Explorer 8 vam donosi više informacija sa manje truda.


Trenutno pretraživanje


Za početak, dok kucate zahtev za pretragu, odmah ćete početi da vidite relevantne predloge odabranog dobavljača pretrage, sa slikama ako su dostupne. Preokret: pretraga će takođe koristiti istoriju pregledanja da bi suzila opseg predloga. Ako vidite ono što tražite, možete da odete direktno na listu bez dovršavanja zahteva.


Akceleratori


Postoje usluge na mreži koje stalno koristite. Na primer, mapiranje lokacije. Pomoću akceleratora možete da markirate neke informacije na bilo kojoj stranici, kliknete na plavu ikonu akceleratora i odaberete jednu od različitih relevantnih usluga. Na primer, ako markirate adresu i kliknete na nju desnim tasterom miša, akcelerator „Live mape“ će pokazati pregled mape na istoj toj stranici. Pored mapiranja, pronaći ćete akceleratore za slanje e-pošte, blogove, pretragu, prevođenje i deljenje informacija. Popularne usluge kao što su eBay i Facebook nude posebne akceleratore koje možete da koristite sa njihovim lokacijama.


Web slike - Gadžeti
Web Slice je nešto što koristite kada je potrebno da pratite informacije na Veb lokaciji, ali ne želite stalno da idete na tu lokaciju. Koristite web slice za stvari kao što su stavke na aukciji, sportski rezultati, zabavne kolumne i vremenske prognoze. Kada se sadržaj koji pratite promeni, odmah ćete ga videti u Web Slice gadžetu na traci „Omiljene lokacije“.


[gallery]