Pages

18 January 2015

Uskoro stiže Windows 10

Posle katastrofalne verzije Windows 8 zajedničkim snagama bi trebalo da se izradi stabilnija verzija OS.

Windows 10 se smatra kao  prva verzija Microsoftovog operativnog sistema koja je bazirana više nego ikada, na povratnim informacijama korisnika. Kompanija iz Redmonda je pokrenula nekoliko različitih platformi za komunikaciju, kako bi stupila u kontakt sa korisnicima i bila uverena  da dobija prave sugestije kako da poboljša budući operativni sistem.

Načini stupanja u kontakt sa korisnicima su, mogućnost slanja sugestije Microsoft-u,  Windows Feedback aplikacija, i Windows UserVoice kanal . Ako pitate Microsoft, stvari u ovom smeru idu impresivno od pokretanja platformi u oktobru. Šef Windows Insider programa Gabrijel Aul rekao je na Twitteru da Microsoft zaista razmatra mnoge od sugestija koje dobija od korisnika. Iako pojedine budu ignorisane, neke druge će se pojaviti bilo kao proba kroz technical preview, bilo kao deo finalne verzije na jesen.




 Microsoft nam je isto tako I otkrio  da je Windows Insider program doživeo strahovit uspeh, te da je 1,5 miliona korisnika registrovano kako bi preuzeli Windows 10 i pomogli kompaniji da izgradi novi operativni sistem.

Ukoliko želite da skinete najnoviju verziju Wndows 10 preview kliknite ovde